Φτιάξε την εικόνα που θέλεις για το brand σου

Posted on February 1, 2019

Γιατί, λοιπόν, χρειάζεσαι τα branding guidelines; Γιατί αποτελούν την ψυχή του brand σου! Ένα brand style guide περιγράφει με λεπτομέρεια την προσωπικότητα του brand σου, αλλά και πώς να το επικοινωνήσεις στον κόσμο.

Οι στόχοι, το target group, η εικόνα, τα χρώματα, οι γραμματοσειρές, η χρήση του logo και ο τόνος που χρησιμοποιείς όταν επικοινωνείς με το κοινό σου είναι από τις βασικές ενότητες που το περιγράφουν.

Η ταυτότητα ενός brand είναι ο τρόπος που ο κόσμος σε αναγνωρίζει. Είναι το πώς σε βλέπει και πώς αισθάνεται για σένα! Ένα brand guide περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να δημιουργήσεις ό,τι χρειάζεται η εταιρεία σου. Είτε πρόκειται για website είτε για διαφήμιση είτε για ένα απλό post, αυτό το μικρό αρχείο θα κάνει τη ζωή σου ευκολότερη!

Μπορεί ένας οδηγός να πάρει αρκετό χρόνο να ετοιμαστεί και όλοι γνωρίζουμε πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος, αλλά σκέψου πόση παραπάνω ώρα θα σου πάρει να εκπαιδεύσεις έναν νέο designer ή έναν social media account manager; Πόσες αλλαγές θα χρειαστούν σε εικαστικά και λεκτικά; Εκτός από τις παραπάνω περιπτώσεις, ένα brand guide, βοηθά όλους τους εργαζομένους μίας εταιρείας να κατανοήσουν πώς να εκπροσωπούν το brand.

Βρες τον πολύ ωραίο οδηγό που έχει φτιάξει η netsteps εδώ.

Lets's get social

No Replies to "Φτιάξε την εικόνα που θέλεις για το brand σου"


    Got something to say?

    Some html is OK