5 λόγοι γιατί να αναζητήσετε babysitter online

Posted on January 21, 2019

Καλείστε να επιλέξετε babysitter για το παιδί σας και το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε είναι να απευθυνθείτε σε φίλους και γνωστούς και να ακολουθήσετε κατά γράμμα τις συστάσεις και τις συμβουλές τους. Είναι τελικά όμως αυτή η καλύτερη κίνηση;

Γιατί να επιλέξω babysitter από την online υπηρεσία Nannuka;

 1. Γιατί μέσα από τη πλατφόρμα της Nannuka έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την επιλογή σας μέσα από εκατοντάδες προφίλ και βιογραφικά, θέτοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες της δική σας οικογένειας. Γιατί αποφασίζω να συνεργαστώ με μία babysitter σημαίνει κάνω την έρευνά μου μέσα από πληθώρα επιλογών, αποκλείω εκείνες που δεν συναντούν τα κριτήριά μου και καταλήγω σε μια μικρότερη ομάδα υποψηφίων μέσα από την οποία βρίσκω την ιδανική.
 2. Το γεγονός ότι μία babysitter μπορεί να ήταν ιδανική για τις ανάγκες του φιλικού σας σπιτιού δεν σημαίνει ότι θα αποδειχτεί το ίδιο κατάλληλη και για τις δικές σας οικογενειακές ανάγκες. Άλλες οι αξίες, το πρόγραμμα και οι προτεραιότητες μια οικογένειας και διαφορετικές οι προτεραιότητες μιας άλλης.
 3. Γιατί η Nannuka έχει μια ενεργό και δυναμική σχέση με τους ειδικούς που είναι εγγεγραμμένοι στη βάση της καθώς επενδύει στη συνεχή επιμόρφωσή τους μέσα από εκπαιδευτικά και βιωματικά σεμινάρια που διοργανώνει για τα μέλη της. Την ίδια στιγμή τους δίνει τη δυνατότητα εθελοντικής πρακτικής άσκησης σε κοινωφελείς ημερίδες και εκδηλώσεις για τα παιδιά όπου έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν στην πράξη τις γνώσεις τους σε πραγματικές συνθήκες.
 4. Γιατί στην ιδρυτική ομάδα πίσω από τη Nannuka βρίσκονται τρεις μαμάδες που μοιράζονται τους ίδιους προβληματισμούς με εσάς, αναζητούν το καλύτερο για τα παιδιά τους αλλά και τη μέγιστη ποιότητα εξυπηρέτησης στις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν ή δημιουργούν. Δεν θα σας πρότειναν τίποτα λιγότερο από αυτό που θα υιοθετούσαν και οι ίδιες για τις οικογενειακές τους ανάγκες.
 5. Αν ο βασικός λόγος που θα προτιμούσατε να επιλέξετε μια babysitter από κάποιον γνωστό σας είναι η ανασφάλειά σας να εμπιστευτείτε το παιδί σας σε κάποιον που δεν γνωρίζετε, η Nannuka έχει υιοθετήσει μια σειρά από δικλείδες ασφαλείας που σας καθησυχάζουν. Γιατί η ασφάλεια των γονέων και η δημιουργία ενός κλίματος εμπιστοσύνης είναι βασική προτεραιότητα της ομάδας μας. Και το αποδεικνύουμε στην πράξη:
 • Γιατί η Nannuka σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε εξακριβωμένα προφίλ ειδικών που σημαίνει ότι έχουν οι ίδιοι προσκομίσει με φυσική παρουσία στην εταιρεία μας επίσημα έγγραφα (ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, αντίγραφα πτυχίων κλπ) που πιστοποιούν ότι είναι αυτοί οι ίδιοι, ότι τα στοιχεία τους είναι αληθή και το βιογραφικό τους πραγματικό.
 • Γιατί μέσα από τα ψυχομετρικά τεστ προσωπικότητας profiler η Nannuka αξιολογεί τις πέντε βασικές διαστάσεις της προσωπικότητας βάσει των οποίων μπορούμε να περιγράψουμε αλλά και να αναλύσουμε την ανθρώπινη προσωπικότητα όπως αυτή εκφράζεται στην καθημερινή αλληλεπίδραση του ατόμου με τους γύρω του (οικογένεια, εργασιακό χώρο, κοινωνικές δραστηριότητες κλπ.). Ένα σημαντικό εργαλείο που προσφέρει ασφάλεια στους γονείς.
 • Γιατί μπορείτε να διαβάζετε συστάσεις από προηγούμενους εργοδότες των ειδικών, που βρίσκονται στη διάθεσή σας κατόπιν αιτήματός σας.
 • Γιατί έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις αξιολογήσεις που έχουν κάνει άλλοι γονείς- μέλη της Nannuka που έχουν συνεργαστεί με τη babysitter την οποία ενδιαφέρεστε να προσλάβετε σε μια σειρά από σημαντικά ζητήματα όπως αν ήταν συνεργάσιμη, φιλική με τα παιδιά, συνεπής, κ.α.

Βάλτε σήμερα ΔΩΡΕΑΝ αγγελία στο nannuka.com και βρείτε την ιδανική babysitter.

Lets's get social

No Replies to "5 λόγοι γιατί να αναζητήσετε babysitter online"


  Got something to say?

  Some html is OK