Φακελάκι στο νοσοκομείο Κατερίνης, ενοχλήθηκες ε?

Posted on October 1, 2019

Αυτό που ζούμε σε μια τόσο μικρή κοινωνία και όλα τα μυστικά μας μένουν κρυφά (γελάω) αλλά ξαφνικά όταν συμβαίνει κάτι τρανταχτό πέφτουμε από τα σύννεφα.

Δηλαδή ρε φίλε εσύ που ποσταρες 5 φορές για το φακελάκι της γυναικολόγου δεν έχεις ακούσει για τπτ άλλο? Και άντε μπορεί τα περισσότερα από αυτά που ακούγονται να είναι ψέματα ή υπερβολές αλλά ποτέ κανένας δικός σου άνθρωπος δεν σου μετέφερε την εμπειρία του?

Θα σας μιλήσω εγώ για την δική μου εμπειρία και θα μπορούσα να γράφω και να γράφω.

Όταν πριν 3+ χρόνια η γυναίκα μου έμεινε έγκυος ξεκίνησε η αναζήτηση ποιος γιατρός θα μας παρακολουθεί, ποιος γιατρός θα μας ξεγεννήσει κτλ κτλ… (σε αυτό το σημείο θα ήθελα να δηλώσω ότι να έχεις φτάσει 30 χρονών και να μην έχεις τον δικό σου γιατρό είναι απαράδεκτο)

Ακούσαμε πολλά, ο κάθε ή μάλλον η κάθε είχε το γιατρό που για καλή μας τύχη έχει ιατρείο στην Κατερίνη παρόλο που τον ζητούσαν τα μεγαλύτερα επιστημονικά κέντρα του κόσμου. Βλέπετε χάρη στα κάλλη της Πιερίας έχουμε την τύχη τα μεγάλα μυαλά της ιατρικής να μένουν στον τόπο τους.

Έτσι λοιπόν αφού γυρίσαμε 2-3 και σχεδόν καταλήξαμε αρχίσαμε να μαθαίνουμε περισσότερα για την μπίζνα που ονομάζεται γέννα.

Ένας λοιπόν αγαπητέ μου αναγνώστη, από τους πιο αγαπητούς της πόλης όταν φτάσαμε στο παρασύνθημα πόσο θα κοστίσει η “μπίζνα γέννα” μας απόκαλυψε ότι ο ίδιος χρειάζεται 800€ και 150€ ο αναισθησιολογος.

Μάλιστα 800€ και 150€ από τις καλύτερες τιμές που μας είπαν. Κάθεσαι να ακούσεις τη συνέχεια, όλα αυτά για γέννα στο νοσοκομείο Κατερίνης. Είσαι ακόμα εδώ? Ναι θα πληρώναμε σχεδόν 1000€ για να γεννήσουμε σε δημόσιο νοσοκομείο με γιατρό που έτσι κι αλλιώς είναι υπάλληλος (νταβατζής) του συγκεκριμένου νοσοκομείου.

Σκέφτηκα πολλές φορές να συνεχίσουμε και στο τέλος να πάρει τα τρία μου αλλά βλέπεις είχα και το άγχος μιας γυναίκας που είναι έγκυος για πρώτη φορά στη ζωή της έχει όλους τους φωστήρες πάνω από το κεφάλι της.

Έτσι λοιπόν την επόμενη φορά που θα ακούσεις για φακελάκι στο νοσοκομείο Κατερίνης, θα ξέρεις ότι υπάρχει μια πολύ πιο οργανωμένη μπίζνα με γυναικολόγους και αναισθησιολόγους.

Όχι δεν δικαιολογώ το φακελάκι, αλλά μου φαίνεται πολύ υποκριτικό να έχεις σίγουρα κάποιον γνωστό ή συγγενή που έχει γεννήσει ή σκέφτηκε να γεννήσει στο νοσοκομείο Κατερίνης και εσύ να πέφτεις από τα σύννεφα.

Ελπίζω κάποια στιγμή να βρω χρόνο και να γράψω για όλα τα στραβά γύρω από την “μπίζνα γέννα”.

Τώρα μπορείς να συνεχίσεις το φρέντο εσπρέσσο σου.

Lets's get social

No Replies to "Φακελάκι στο νοσοκομείο Κατερίνης, ενοχλήθηκες ε?"


    Got something to say?

    Some html is OK