Το πρώτο μου blog post!

Posted on November 15, 2016

Καλώς ήρθες στο προσωπικό μου ιστολόγιο(Blog)

Μετά από πολλά χρόνια blogger (2004 – 2010) κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία που σου έδινε το τρομερό εκείνο εργαλείο για την εποχή του blogspot.com και μετά από ατέλειωτες ώρες δημιουργικής έκφρασης η μαμά πατρίδα με ανάγκασε τότε προσωρινά να διακόψω το θεάρεστο (μη γελάς σε βλέπω) έργο μου και αργότερα η βαρεμάρα το αποτελείωσε!

Το τεστ πείραμα ή όπως αλλιώς θέλεις (όχι ότι σε πολύ ενδιαφέρει) της δημιουργίας του τότε ιστολογίου, είχε ξεκινήσει λόγο της ενασχόλησης (δημιουργίας) των φίλων μου με το πρώτο online κέντρο δημοσίων σχέσεων http://pr4net.gr . Αξίζει να αφιερώσεις λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σου, για να διαβάσεις πολλά και ενδιαφέροντα άρθρα.

Είχα εντυπωσιαστεί ο πιτσιρίκος από το πόσο όμορφο και δημιουργικό είναι να ανταλλάσσεις απόψεις με ανθρώπους στην άλλη άκρη της Ελλάδος ή και της γης αν θέλεις.
Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι ότι είναι η πρώτη φορά που λέω σε κάποιον για αυτό το ιστολόγιο. Πραγματικά με τα χρόνια απόκτησε πολλούς θαυμαστές και φανατικούς θα έλεγα… βασικά όλες γυναίκες ήταν χωρίς να έχω πει με τη σειρά μου ποιος είναι αυτός ο δαίμων πίσω από το πληκτρολόγιο.
Για ένα περίεργο λόγο, όλες νόμιζαν πως είμαι γυναίκα. Τώρα φαντάζεσαι τι γλυκανάλατες μπούρδες μπορεί να έγραφα για να με αγαπούσαν τόσο οι γυναίκες!

Στο ζουμί (μόλις διαπίστωσες πόσο μπορώ να πλατειάσω αν με αφήσεις) σε αυτό εδώ το προσωπικό ιστολόγιο θα βρεις από συνταγές μαγειρικής μέχρι τις πιο ακραίες μου απόψεις (έτσι λένε οι φίλοι μου).
Ο λόγος όμως που μπήκες στο προσωπικό μου site είναι είτε γιατί ήθελες να δεις πόσο γαμάτος (sic) είμαι, είτε γιατί ενδιαφέρεσαι να κάνεις το καλύτερο για την επιχείρηση σου. Αν θέλεις να περάσεις την ώρα σου ευχάριστα ή δυσάρεστα μπορείς να παραμείνεις και σε αυτό το section του site και να ανταλλάξουμε απόψεις και ενδιαφέροντα…

Αλλά όπως είπαμε κατά 95% έχεις μπει γι αυτό το λόγο… Digital Blog

Καλή περιήγηση
Δημήτρης
Lets's get social

No Replies to "Το πρώτο μου blog post!"


    Got something to say?

    Some html is OK