Το πρώτο μου digital blog post!

Posted on November 16, 2016

Καλώς όρισες σε αυτό το ”Digital” blog

Στόχος αυτού του section στο site μου, είναι να σου μεταφέρω όλη τη γνώση που έχω αποκτήσει από τη συμμετοχή μου όλα αυτά τα χρόνια σε μικρά ή μεγάλα πρότζεκτ.

Δεν ξέρω αν θα βρεις κάτι που δεν υπάρχει σε κάποιο άλλο site ή blog , στην ελλαδα ή το εξωτερικό. Σίγουρα πολλές φορές θα αντιγράψω ενδιαφέροντα άρθρα από άλλα site(με την πηγή εννοείται) και άλλες τόσες θα προσπαθήσω να εξηγήσω με απλά λόγια τι είναι αυτά που θα αναδημοσιεύσω.

Τα παρακάτω site-blogs είναι τα αγαπημένα μου και θεωρώ ότι καλύπτουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν στο «Digital landscape»:

Ελληνικά

Wedia – WeBlog

GIM – Greek Internet Marketing

eCommerceNews.gr

Ξενόγλωσσα

Wearesocialmedia

Digital Marketing Institute

HubSpot

Social Media Today

Jon Loomer Digital

Social Media Examiner

Για μένα και για όλους όσους ασχολούνται με το Digital Marketing είναι πολύ σημαντικά εργαλεία και προσπαθώ να τα παρακολουθώ καθημερινά. Πολλά όμως από αυτά τα άρθρα σε έναν αρχάριο ή κάποιον ιδιοκτήτη μιας μικρομεσαίας επιχείρησης που θέλει να κάνει το επόμενο βήμα, ίσως να του φανούν βουνό. Αυτό ακριβώς το κενό θα προσπαθήσω να καλύψω μέσα από τα άρθρα μου.

Σου εύχομαι καλή περιήγηση και είμαι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σου (#AskDimitris) για να ελέγξουμε διεξοδικά το πρότζεκτ σου (δεν εννοώ να γίνεις πελάτης μου, αλλά γιατί να μη γίνεις) ή απλά να ανταλλάξουμε απόψεις.

Με εκτίμηση

Δημήτρης
Lets's get social

No Replies to "Το πρώτο μου digital blog post!"


    Got something to say?

    Some html is OK